GRAEF CM 900 kúpos késes kávédaráló beállítható őrlési mennyiség funkcióval, karba őrlő kivitel

Üres

Összesen: 0 Ft

felvághat vele

Graef CM900 kávédaráló

Frissen őrölt kávé tökéletes aromával, közvetlenül a kávékar szűrőjébe!

Elegáns alumínium megjelenés

Biztos lehet abban, hogy 128 wattos rozsdamentes acélból készült motorjával és alumínium házával a GRAEF CM 900 daráló hosszú távon ki fogja szolgálni a kávé előkészítéssel kapcsolatos igényeit, mindemellett szemet gyönyörködtető, elegáns megjelenése a konyhapultját is még tökéletesebbé fogja tenni. Figyelje csak meg, hogy vendégeinek ezen a darálón fog először megakadni a szeme, amint belépnek a konyhájába!

Kúpos késes technológia

A kúpos késes kávédaráló lassabban forog, így őrlés közben alacsonyabb a keletkező hőmennyiség - ezért az elkészült kávé tökéletesen friss és zamatos lesz. A kávédaráló kúpos őrlőfelületével egyenletes és pontosan beállítható szemcseméretre darálja a kávébabot. A túl nagy szemcsékből az eszpresszógépek nem képesek igazi kávét főzni, a túl finomra őrölt kávészemek pedig keserű ízt fognak adni a kávénak. Ezért fontos a kúpos késes őrlési technológia, máskülönben a kávészemek inkább csak roncsolódnak a darálóban.

Graef CM 900 kúpos őrlőfej Graef CM 900 kávédaráló forgólapátok

Őrlési finomság beállítás: 40 fokozatban

Attól függően, hogy milyen kávét szeretne készíteni, különböző szemcseméretűre szükséges ledarálni. A lehető legfinomabb aroma és íz kinyeréséhez a megfelelő őrlési finomság beállítása alapvető fontosságú. A 40 fokozatban állítható daráló további finombeállítással rendelkezik, melynek köszönhetően a tökéletes beállítás biztosan megtalálható. A fokozatbeállítás egyszerűen használható, a fokozatok könnyen leolvashatóak, így pillanatok alatt lehet igény esetén váltani az elkészítési módok között (eszpresszó, Cafe au Lait, bécsi kávé, stb.). Így ha eszpresszó kávét szeretne, lehetősége van egy nagyon finom, liszt-szerű finomságot létrehozni, de durvább szemcséket is darálhat filteres kávéhoz vagy francia eszpresszóhoz. Graef CM 900 finomság beállítás

A felső betét a könnyű tisztítás érdekében kivehető, a kések pedig cserélhetők. A felső késen lévő jelzések alapján a darálási finomság további állítására van lehetőség.

Megőrzi a kávé aromáját

Lassú fordulatszámon forgó, 128 wattos darálómotorjával a GRAEF CM 900 kávédaráló nem hevíti fel a kávébab szemeket darálás közben, ezáltal a kávébabok kíméletes darálási eljáráson mennek keresztül, így aromájukat is jobban megőrzik. A darálás során a kávébabokra ható vegyi folyamatok annál gyorsabbak, minél nagyobb a hőmérséklet. Magasabb hőfokon megindul az anyag párolgása, és oxidációja is egyre intenzívebbé válik. Ezért fontos a lassú fordulatszámon működő darálómotor alkalmazása, mely nem hevíti túl az őrleményt, megtartva ezzel a kávészemcsék tökéletes aromáját.

Előre programozható őrlési mennyiség

A CM 900-as kávédarálót kétféleképpen lehet működtetni. Az egyik működési mód szerint a kávédaráló oldalán elhelyezkedő ON/OFF kapcsolót kell ON állásba kapcsolni ahhoz, hogy beinduljon a darálás. Az kapcsoló OFF pozcióba való visszaállításakor a darálás leáll. A másik működési módhoz egyszerűen csak a megfelelő gombot kell megnyomni attól függően, hogy egy vagy két eszpresszónyi kávémennyiséget szeretne ledarálni. Ezzel a módszerrel minden esetben pontosan ugyanannyi kávét fog ledarálni - a korábbi beállításához megfelelően. A használati utasításban pontos leírást talál azzal kapcsolatban, hogyan programozza be a kávédarálót a saját igényeihez igazítva, hogy az Önnek leginkább megfelelő eszpresszómennyiséget tudja ledarálni. 

Graef CM 900 kávédaráló automata átkapcsoló Graef CM 900 kezelőpanel

Átlátszó kávébabtartály

Szemes kávé átlátszó tárolójának űrtartalma: kb. 350 gr kávébab. A kávébabtartály rendkívül könnyen eltávolítható, aminek köszönhetően hozzáférhet az egyszerűen kivehető őrlőkéshez is. A kávébabtartályt csúsztatós zárral könnyedén rögzítheti a visszahelyezést követően. 

Graef CM 900 tartály

A GRAEF CM 900-as tartozékai

  • 350 grammos kávébab tartály
  • két kávékartartó, melyek átérője 60 mm és 70 mm
  • kis tisztítókefe a könnyed tisztításhoz
  • gumitalp
  • darált kávészemtartály porvédő fedéllel

Így is ismerheti: GRAEF CM900 kávédaráló, GRAEF CM900-as kávédaráló, GRAEF CM 900-as kávédaráló, GRAEF CM900 kávéőrlő

GRAEF CM 900 kúpos késes kávédaráló beállítható őrlési mennyiség funkcióval, karba őrlő kivitel

CM900EU
Garancia: 
SZÁLLÍTÁSI IDŐ: MEGRENDELÉSTŐL SZÁMÍTOTT 4 HÉT
Szín:
Méretek:
140 × 275 × 385 mm
A készülék súlya:
2.71 kg

Doboz tartalma

Kávédaráló, kávébab tartály, 60 és 70 mm-es főzőkar tartók, gumitalp, tisztító kefe
Anyaghasználat:
Ezüst lakkozású alumínium ház, rozsdamentes acél őrlőfogak, fém belső szerkezet, alumínium lapátok
Teljesítmény:
128 W
Őrlési fokozatok száma:
40
Őrlési technológia: 
Kúpos késes
Betölthető kávébabmennyiség:
350 g
Levehető tartály:
Van

További termékelőnyök és tulajdonságok