GRAEF MiniSlice tartozék SKS900, M80 szeletelőkhöz

Üres

Összesen: 0 Ft

felvághat vele

A MiniSlice tartozék segítségével még az olyan kisebb élelmiszereket is könnyedén fel lehet szeletelni, mint pl. a gomba, répa, uborka, cukkini; mindezt anélkül, hogy a szeletelő körkéséhez kellene nyomnia az élelmiszert.

Az élelmiszert egyszerűen csak bele kell dobni a döntött MiniSlice tartozékba, mely így gravitációs erő segítségével magától a kés pengéjéhez csúszik és tökéletes szeletekre válik szét. Ezzel a tartozékkal az olyan kisebb alapanyagokat tudja biztonságosan és kényelmesen leszeletelni, mint a zöldségek (répa, cukkini, uborka), gyümölcsök (körte, banán), szalámik. A MiniSlice kiegészítővel ráadásul még az olyan puha zöldségek is papírvékonyra szeletelhetőek, mint például a gomba.

Az Ön dolga csupán annyi, hogy a töltőtengelybe beledobja az élelmiszert és bekapcsolja a szeletelőgépét. Még akár gombák vagy kisebb krumplik is belehelyezhetők a MiniSlice tartozékba és ezzel gyorsan vékony ovális szeletekre lehet őket vágni maradék és sérülésveszély nélkül.

Mindez nemcsak azt eredményezi, hogy Ön sokkal könnyebben és biztonságosabban fog tökéletesen egyforma, akár hajszálvékony szeleteket vágni, hanem az ízélmény is sokkal intenzívebb lesz, hiszen a vékony szeletek sokkal ízletesebbek.

A GRAEF MiniSlice tartozék a következő szeletelőkkel kompatibilis:

  • GRAEF Sliced Kitchen SKS 900 szeletelő
  • GRAEF Sliced Kitchen SKS 901 szeletelő
  • GRAEF Sliced Kitchen SKS 902 szeletelő
  • GRAEF Sliced Kitchen SKS 903 szeletelő
  • GRAEF Master M80 szeletelő

Ha nem találja itt a szeletelőjét, elképzelhető, hogy a másik típus való hozzá, melyet itt tud megtekinteni: GRAEF MiniSlice tartozék SKS, VIVO, Classic, Master szeletelőkhöz

GRAEF MiniSlice tartozék SKS900, M80 szeletelőkhöz

1050
Ár:17 990 Ft
Szállítási díjak
Raktáron, azonnal szállítható
Méretek:
115 × 145 × 200 mm
A készülék súlya:
0.12 kg
Anyaghasználat:
Műanyag