GRAEF MOBIL UNA 90 ÖSSZECSUKHATÓ SZELETELŐ

Üres

Összesen: 0 Ft

felvághat vele

Graef UNA9 mobil szeletelő

UNA 90 - fogazott penge, összecsukható, döntött kialakítás

  • Sokoldalú szeletelőgép a kifinomult konyhákba
  • Nagy teljesítményű, mégis olyan halk motor, akár a suttogás
  • Gravitációs szeletelőgép
  • Kapcsoló a hordozókocsin a gyors műveletekért és a folyamatos működésmódért
  • Fogazott, rozsdamentes acél penge
  • Gyerekzár
  • Összecsukható, helytakarékos
  • Fiókban vagy felakasztva is tárolható
  • Masszív fém ház

A rozsdamentes acélból készült, nagy teljesítményű penge a nagy nyomatékú, halk indukciós (asszinkron) motorral kombinálva lehetővé teszi a professzionális működést.

Energiatakarékos

A Németországban készülő kiváló ár-érték arányú UNA 90 szeletelőt karbantartást nem igénylő, energiatakarékos, 170 wattos indukciós motor hajtja, melynek működése olyan halk, akár a suttogás. A motor mindig alkalmazkodik a felvágandó étel keménységéhez.

Precíz szeletvastagság

A szeletek vastagsága 0-15 mm között precízen beállítható a fokozatmentesen működő tekerőgomb segítségével. A nagy lendkerékkel még pontosabb és precízebb szeleteket lehet alkotni. Ön dönti el, hogy milyen vékony vagy éppen vastag szeleteket szeretne.

Kétféle működési mód

Az UNA 90 szeletelő használható manuális és folyamatos működési módban is, melynek kezelése nagyon egyszerű; egyetlen gombbal működthethető mindkét működésmód.

Döntött kialakítás

A döntött kialakításnak köszönhetően a felvágandó élelmiszert tökéletesen, precízen egymásra ejtve lehet összegyűjteni a hozzá tartozó fém tálcán. A természetes gravitációt kihasználva az UNA 90-es szeletelőgép megkönnyíti a szeletelést, főként a nehéz és a kis mérteű ételek esetén. 

Könnyű tárolás

A szeletelő könnyedén, csupán három mozdulattal összecsukható és kihajtható, így akár a konyhában felakasztva, akár a kihúzható konyhafiókban is tárolható. Ideális kis konyhákhoz vagy bármely konyhához, ahol fontos a helytakarékosság vagy a dizájn. Az UNA90-es szeletelőgép igen mobilis én bármely konyhába ideális.

Anyaga

Az UNA 90 szeletelőt masszív fém ház borítja, a szeletelőben található körkés fogazott kialakítású. A szeletelő rozsdamentes acélpengéjének átmérője 170 mm, melyet rozsdamentes acél késfedőlap takar. 

Díjazott szeletelőgép

Az UNA90-es szeletelőgép számos díjat nyert el, többek között a rangos Plus X díjat, Kiváló minőség, Dizájn és Könnyű használat kategóriában. vagy 2011-ben  az "Év terméke" díjat. További információkat lent talál, a Díjak fülre kattintva.

Tisztítás

A szeletelőgépek körkését általában, főként higiéniai szempontok miatt érdemes minden használat után tisztítani. Éppen ezért fontos, hogy a körkés könnyen eltávolítható legyen, hogy ne csak a tisztítás, hanem a zsírozása is könnyen elvégezhető legyen. Az UNA 90-es szeletelő rozsdamentes acél körkése könnyedén eltávolítható, csupán egy érmére van szükség hozzá. 

Tartozékok

A szeletelő tartozéka a dönthető és eltávolítható fém burkolatú hordozókocsi kemény anódos bevonattal, melynek segítségével a szeletelni kívánt élelmiszer könnyen és kényelmesen mozgatható. Az UNA 90 szeletelő részét alkotja még az alumínium tolósín és ütközőfal is, melyek a hordozókocsi mozgását segítik elő. Fém tálca tartozik hozzá, amelynek köszönhetően az étel egy mozdulattal kivehető.
Sima kés vásárolható hozzá.

GRAEF MOBIL UNA 90 ÖSSZECSUKHATÓ SZELETELŐ

UNA90EU
Garancia: 
Várható szállítás: megrendeléstől számított 4 héten belül

Kés

Fogazott körkés GRAEF UNA9 és UNA98 szeletelőhöz
Kés anyaga:
Rozsdamentes acél
Kés átmérő:
170 mm
Szárított sonkához:
3
Zöldséghez és Gyümölcshöz:
5
Felvágotthoz:
5
Kemény héjú kenyérhez:
5
Puha kenyérhez:
5
Sajthoz:
5
Szín:
Méretek:
430 × 350 × 80 mm
A készülék súlya:
4.46 kg

Doboz tartalma

Szeletelőgép, nagyméretű árutámasztó, acél tálca, tartólábak, 1 db kés
Anyaghasználat:
Alumínium hordozókocsi, rozsdamentes acélkés, acél késfedőlap és acél tálca
Teljesítmény:
170 W
Vágási teljesítmény:
45 W
Fokozatmentesen állítható szeletvastagság:
0-15 mm
Működésmód:
,
Dönthető:
Döntött kialakítás
Automatikus kikapcsolás:
Nincs
Motor:
170 wattos, energiatakarékos motor
Gyermekzár: 
Nincs
Befogható étel szélessége és magassága:
225 x 130 mm

További termékelőnyök és tulajdonságok