GRAEF Vivo szeletelők | GRAEF márkabolt

Üres

Összesen: 0 Ft

felvághat vele

GRAEF Vivo szeletelők

Klasszikus GRAEF dizájn és a legmodernebb technológia kombinációja egy energiatakarékos szeletelőcsaládban.

Négyféle VIVO szeletelőgép közül lehet választani (V10, V11, V20, V21), melyek mind Németországban készülnek és zajmentes, karbantartást nem igénylő, rendkívül csendes, 170 wattos indukciós motor hajtja őket. A VIVO szeletelőket fém ház borítja, a benne található kések rozsdamentes acélból készülnek, melyeknek a fogazata a különböző modellektől függ: a V10 és V20 készülékek körkése fogazott, a V11 és V21 gépek kése sima kialakítású. Ezeket a késeket műanyag késtakaró lemez borítja. Mind a négy szeletelő acélpengéjének átmérője 170 mm. A VIVO szeletelők kései a legkülönfélébb ételek szeletelésére alkalmasak.

A szeletek vastagsága 0-20 mm között precízen beállítható a fokozatmentesen működő tekerőgomb segítségével. A szeletelők tartozéka a 220 mm-es műanyag burkolatú hordozókocsi, melynek segítségével a szeletelni kívánt élelmiszer könnyen és kényelmesen mozgatható. A VIVO szeletelők részét alkotja még az alumínium tolósín és ütközőfal is, melyek a hordozókocsi mozgását segítik elő.  

A beépített gyermekzár és a túlterhelés elleni védelem segíti az VIVO készülékek biztonságos működését. Az összes VIVO szeletelőn egyetlen, egyszerűen használható folyamatos működési módot aktivizáló gomb van. Folyamatos módban, ha elfelejti kikapcsolni a gépet, 10 perc elteltével automatikusan leáll a kés forgása.  

A VIVO sorozat tagjait ajánljuk mindazoknak, akik egy kedvező áru, de precíz és kis helyigényű, jó minőségű szeletelőt keresnek otthonukba.