GRAEF Sliced Kitchen szeletelők | GRAEF márkabolt

Üres

Összesen: 0 Ft

felvághat vele

GRAEF Sliced Kitchen szeletelők

A Németországban készülő GRAEF Sliced Kitchen szeletelőket (SKS 100, SKS 110, SKS 320) erős, karbantartást nem igénylő, energiatakarékos motor hajtja. Az SKS 100 és 110 sorozat szeletelőit műanyag ház, az SKS 320 szeletelőt pedig fém ház borítja, a szeletelőkben található kések rozsdamentes acélból készülnek, és modelltől függően eltérő fogazásúak. Mindegyik modellhez rendelhető sima és fogazott kés is, valamint a sima körkések élezhetőek a GRAEF késekhez kialakított élezővel. A késeket műanyag késtakaró lemez borítja. Mindegyik szeletelő acélpengéjének átmérője 170 mm. Az SKS szeletelők kései a legkülönfélébb ételek szeletelésére alkalmasak.

A szeletek vastagsága 0-20 mm között precízen beállítható a fokozatmentesen működő tekerőgomb segítségével. A szeletelők tartozéka a 220 mm-es műanyag burkolatú hordozókocsi, melynek segítségével a szeletelni kívánt élelmiszer biztonságosan, könnyen, kényelmesen mozgatható; valamint egy műanyag tálca. Az SKS szeletelők részét alkotja még az alumínium tolósín és ütközőfal is, melyek a hordozókocsi mozgását segítik elő.  

A beépített mechanikus gyermekzár és a túlterhelés elleni védelem segíti a GRAEF Sliced Kitchen sorozatú készülékek biztonságos működését. Az összes SKS szeletelő rendkívül könnyen kezelhető; folyamatos működési módban használható, tehát a készüléket egyetlen kapcsoló átkapcsolásával lehet elindítani.  

Az SKS sorozat tagjait ajánljuk mindazoknak, akik egy kedvező árú, de precíz és kis helyigényű, jó minőségű szeletelőt keresnek otthonukba.