GRAEF Sliced Kitchen SKS 900 szeletelő

Üres

Összesen: 0 Ft

felvághat vele

GRAEF Sliced Kitchen SKS 900 - sima penge, teljesen fém szeletelő

  • Sokoldalú szeletelőgép kifinomult konyhákba
  • Felsőkategóriás háztartási gép
  • Nagy teljesítményű, mégis olyan halk motor, akár a suttogás
  • Kapcsoló a hordozókocsin a gyors műveletekért és a folyamatos működésmódért
  • Sima tömör acél penge homorú élezéssel, mely ideális a hajszálvékony szeleteléshez
  • Bármi szeletelhető vele
  • Tökéletesen alkalmas sonka (serrano vagy pármai) vagy carpaccio, sajt, felvágott akár hajszálvékony szeletelésére
  • Teljesen fém anódos bevonatú hordozókocsi
  • Könnyű tisztítás a levehető késsel és a kifordítható hordozókocsival

Az igényes konyhákba a GRAEF Sliced Kitchen SKS 900 szeletelőgépeket ajánljuk, hiszen a Sliced Kitchen sorozat felsőkategóriás szeletelőivel lehetővé válik a tökéletesen sima, hajszálvékony szeletek szeletelése. Sima, teljesen edzett, 190 cm-es fém körkéssel felszereltek, mely homorú élezéssel és különleges rozsdamentes anyagból készült. A fém körkést borító, egységes, sima felületű késvédő szintén rozsdamentes acélból készült, ekképpen teljessé teszi az egyébként is dekoratív szeletelőgépek megjelenését.

Profi szeletelő otthonra

A szakemberek számára tervezett szeletelőgépeket hozza el a GRAEF az Ön otthonába a Sliced Kitchen SKS 900 szeletelőkkel, melyek felhasználását tekintve profi háztartási, anyagösszetételét tekintve elsőrangú készülékek, megjelenésükben pedig teljesen a modern háztartásokhoz alkalmazkodnak. A dizájn mellett a kiegészítők nagy száma is kiemeli a szeletelőgépeket a piac aktuális kínálatából. 

Ha egy Sliced Kitchen 900 szelelőt vásárol, akkor biztos lehet abban, hogy egy olyan társra lel a konyhában, mely biztonságos, igényes, kimagasló minőségű, kényelmes használni és nem mellesleg minden részletében kifinomult és innovatív.  

Elképesztően csendes, erős motor

GRAEF Sliced Kitchen SKS szeletelő motor A Németországban készülő, kiváló ár-érték arányú Sliced Kitchen SKS 900 szeletelőket karbantartást nem igénylő, energiatakarékos, 185 wattos indukciós motor hajtja, melynek működése olyan halk, akár a suttogás. A motor mindig alkalmazkodik a felvágandó étel keménységéhez. A halk, de ennek ellenére nagyon erős indukciós (aszinkron) motor a Sliced Kitchen SKS 900-at a konyha tökéletes kellékévé változtatja. A folyamatos és állandó motorfordulatszámnak köszönhetően garantálja a legjobb vágási eredményeket.


Precíz szeletvastagság

A szeletek vastagsága 0-15 mm között precízen beállítható a fokozatmentesen működő tekerőgomb segítségével. Ön dönti el, hogy milyen vékony vagy éppen vastag szeleteket szeretne.

Tipp: Minél vékonyabb egy szelet, annál több aroma szabadul fel benne és annál finomabb lesz az íze az élelmiszernek. 

GRAEF Sliced Kitchen SKS 900 szeletelő sima körkés

Könnyű működtetés

Az Sliced Kitchen SKS 900 szeletelők folyamatos működésmóddal rendelkeznek, mely egy egyszerű kapcsolóval szabályozható. 

GRAEF Sliced Kitchen SKS 900 szeletelő kapcsoló

Rendkívül egyszerű tisztítás

A szeletelőgépek körkését általában, főként higiéniai szempontok miatt, érdemes minden használat után letisztítani. Éppen ezért fontos, hogy a körkés könnyen eltávolítható legyen, hogy ne csak a tisztítás, hanem a zsírozás is könnyen elvégezhető legyen. A GRAEF Sliced Kitchen SKS 900 szeletelők rozsdamentes acél körkése könnyedén eltávolítható a hozzá tartozó körkés eltávolító eszközzel, mely a csomag alap tartozéka. A könnyű tisztítás érdekében a hordozókocsi egyszerűen kifordítható és anód anyaggal van bevonva. Az anód egy rendkívül korrózióálló anyag, így az ezzel fedett területen biztosan nem lép fel korrózió. A korrózió főként a nedves területekre jellemző, mint a szeletelőgépek hordozókocsija, így az anódos bevonat segíti a rendkívül könnyű tisztítást.

GRAEF Sliced Kitchen SKS 900 szeletelő kifordítható hordozókocsi

Felső kategóriás háztartási szeletelők

A Sliced Kitchen SKS 900 szeletelők felsőkategóriás szeletelőgépek háztartási használatra. A nagy, masszív acél, 19 cm-es pengével és annak rozsdamentes acél penge fedőlapjával könnyedén és bármiféle nehézség nélkül lehet felszeletelni az ételeket.

Precíz hordozókocsi-vezetés

Az anódos bevonatú alumínium kocsi külső kerek rúdjával könnyedén és precízen vezeti a felvágandó ételt, valamint a könnyű tisztítás érdekében a hordozókocsi egyszerűen kifordítható.

GRAEF Sliced Kitchen SKS 900 szeletelő hordozókocsi vezető rúd

Alap tartozékok

A szeletelők tartozéka a 230 mm-es, teljesen fém hordozókocsi és a vezető rúd, melyek segítségével a szeletelni kívánt élelmiszer könnyen és kényelmesen mozgatható. A GRAEF Sliced Kitchen SKS 900 szeletelők részét alkotja még az alumínium tolósín és ütközőfal is, melyek a hordozókocsi mozgását segítik. A fém alaplemezbe a késre nem ártalmas és higiénikus vágódeszka van beépítve. Mindemellett egy professzionális késélezőt (D-1006), egy fém tálcát, egy késeltávolító eszközt és egy MiniSlicer kiegészítőt is tartalmaz.

MiniSlice tartozék a kisebb alapanyagok könnyű szeleteléséért

A MiniSlice tartozék segítségével a felszeletelendő anyagot könnyedén a késhez tudjuk irányítani anélkül, hogy hozzá kellene nyomnunk. Az alapanyagot egyszerűen csak bele kell dobni a döntött MiniSlice tartozékba és a gravitációt kihasználva az magától a kés pengéjéhez fog csúszni és a felvágandó anyag tökéletes szeletekre fog szétválni. Ezzel a tartozékokkal az olyan kisebb összetevőket tudjuk biztonságosan és kényelmesen leszeletelni, mint a zöldségek, gyümölcsök, szalámik. A dolgunk csupán annyi, hogy a töltőtengelybe beledobjuk az élelmiszert és bekapcsoljuk a szeletelőgépet. Még akár gombák vagy kisebb krumplik is belehelyezhetők és így gyorsan vékony ovális szeletekre vághatók maradék és sérülésveszély nélkül. Mindez intenzív élelmiszer aromát eredményez, ugyanakkor a főzési időt is lerövidíti.

GRAEF MiniSlice tartozék életkép - Sliced Kitchen SKS 900 piros

GRAEF Sliced Kitchen SKS 900 szeletelő

SKS902EU
Ár:359 990 Ft
Szállítási díjak
Garancia: 
,
Várható szállítás: megrendeléstől számított 4 hét
ezüst
Piros
fehér
fekete

Kés

Sima élű körkés GRAEF Professional és Sliced Kitchen szeletelőkhöz (190 mm)
Kés anyaga:
Edzett tömör acél
Kés átmérő:
190 mm
Szárított sonkához:
5
Zöldséghez és Gyümölcshöz:
5
Felvágotthoz:
5
Kemény héjú kenyérhez:
3
Puha kenyérhez:
3
Sajthoz:
5
Szín:
Méretek:
450 × 335 × 277 mm
A készülék súlya:
9.65 kg

Doboz tartalma

Szeletelőgép, árubefogóval kombinált Minislice tartozék, vágódeszka, 1 db kés, késélező, késkiszedő eszköz, fém tálca
Anyaghasználat:
Fémből készült ház, alumínium hordozókocsi, acél késtakaró lemez, rozsdamentes edzett acélkés, alumínium talpra szerelve.
Teljesítmény:
185 W
Fokozatmentesen állítható szeletvastagság:
0-15 mm
Működésmód:
Dönthető:
Nem
Automatikus kikapcsolás:
Nincs
Motor:
Rendkívül csendes, 185 wattos indukciós motor
Befogható étel szélessége és magassága:
145x230 mm

További termékelőnyök és tulajdonságok