GRAEF Profi szeletelők | GRAEF márkabolt

Üres

Összesen: 0 Ft

felvághat vele

GRAEF Profi szeletelők

A gasztronómiai és kereskedelmi konyha igényeinek megfelelően tervezték a GRAEF Profi modelleket. Valódi szeletelők, amelyeknél minden szelet tökéletes.
Folyamatos működésmódban is alkalmazhatóak. A konzolos szerkezet lehetővé teszi a gyors, kerülőutak nélküli munkát. 
Gyors tisztítás. 3 év garancia. A költséghatékonyság itt kezdődik.

A 300 wattos motor, a karbantartást nem igénylő hajtómű és a teljesen acél penge garancia a nagy forgónyomatékú szeletelésre. Folyamatos működésmódban.

Az első penge sebessége biztosíték a folyamatos, nagy mennyiségű tökéletes szeletelésre.

Munka kerülőutak nélkül: szeletelés közvetlenül a tálcára, serpenyőre vagy edényre. Az alaplemez rozsdmentes acélból készült.

Piezzo kapcsoló technológia - vízálló, biztonságos és elpusztíthatatlan. Kiváló minőségű, kémiailag ellenálló és törhetetlen műanyagok. Praktikus szeletelési vastagság finombeállítóval precíz szeleteleket lehett szeletelni. 

Rendkívül könnyen lehet hozzáférni a késhez és minden felülethez a szeletelőn, az egyenletes felületű hordozókocsi lehajtható és az alaplemez eltávolítható, így a tisztítása hihetetlenül egyszerű

Kiegészítők: Speciális olaj és egy kétfokozatú pengeélező. A pengeélező csatlakoztatható és könnyen kezelhető. Mivel nincs szorosan a gépre szerelve, védett a szennyeződésktől.