GRAEF MASTER M 90 SZELETELŐ

Üres

Összesen: 0 Ft

felvághat vele

GRAEF Master M93 Combi szeletelő

GRAEF Master M90 - sima penge, dönthető

  • Sokoldalú szeletelőgép a kifinomult konyhába
  • Nagy teljesítményű, mégis olyan halk motor, akár a suttogás
  • 30°-ban dönthető
  • Kapcsoló a hordozókocsin a gyors műveletekért és a folyamatos működésmódért
  • Sima tömör acél penge homorú élezéssel, mely ideális a halszálvékony szeleteléshez
  • Tökéletes sonka (serrano vagy pármai) vagy carpaccio
  • Gyerekzár

A masszív acélból készült, nagy teljesítményű penge a nagy nyomatékú, halk indukciós (asszinkron) motorral kombinálva lehetővé teszi a professzionális működést.

Energiatakarékos

A Németországban készülő kiváló ár-érték arányú Master 90 szeletelőt karbantartást nem igénylő, energiatakarékos, 170 wattos indukciós motor hajtja, melynek működése olyan halk, akár a suttogás. A motor mindig alkalmazkodik a felvágandó étel keménységéhez.

Precíz szeletvastagság

A szeletek vastagsága 0-20 mm között precízen beállítható a fokozatmentesen működő tekerőgomb segítségével. Ön dönti el, hogy milyen vékony vagy éppen vastag szeleteket szeretne.

Kétféle működési mód

A Master 90 szeletelő használható manuális és folyamatos működési módban is.

  1. Folyamatos: a hordozókocsi oldalán található kis kapcsoló elforgatásával lehet aktivizálni a folyamatos működésmódot, tehát nem szükséges folyamatosan ott tartani a kezét a használat alatt. Ezzel a módszer a nagy mennyiségek szeletelése esetén lehet kedvező. 
  2. Manuális: a manuális működésmódhoz is elegendő csupán az egyik kezét használnia. A szeletelés során egyébként is fogja a hordozókocsit és tolja a szeleteléshez. Ott, a hordozókocsi hátulján helyezkedik el egy hosszú gomb, melyet könnyedén el tud érni hüvelykujjával, bárhová is teszi azt. 

Dönthető

A 30°-os dőlés funkciónak köszönhetően a felvágandó élelmiszert tökéletesen, precízen egymásra ejtve lehet összegyűjteni a hozzá tartozó fém tálcán. A természetes gravitációt kihasználva a Master 90-es szeletelőgép megkönnyíti a szeletelést, főként a nehéz és a kis mérteű ételek esetén. 

Anyaga

A Master 90 szeletelőt fém ház borítja, a szeletelőben található kés rendkívül éles, homorúra élezett, így ideális a hajszálvékony szeletelélsre. A szeletelő acélpengéjének átmérője 170 mm. A gép alatti, a munkafelülettel érintkező téglalap alakú talp üvegből készült, mely nemcsak egy még biztosabb, stabil kiállást ad a gépnek, hanem esztétikailag is kitűnő élményt nyújt.

Tisztítás

A szeletelőgépek körkését általában, főként higiéniai szempontok miatt érdemes minden használat után tisztítani. Éppen ezért fontos, hogy a körkés könnyen eltávolítható legyen, hogy ne csak a tisztítás, hanem a zsírozása is könnyen elvégezhető legyen. A Master 90-es szeletelő rozsdamentes acél körkése könnyedén eltávolítható, csupán egy érmére van szükség hozzá. 

Tartozékok

A szeletelő tartozéka a 220 mm-es, részben fém burkolatú hordozókocsi, melynek segítségével a szeletelni kívánt élelmiszer könnyen és kényelmesen mozgatható. A Master szeletelő részét alkotja még az alumínium tolósín és ütközőfal is, melyek a hordozókocsi mozgását segítik elő. Fém tálca tartozik hozzá, mely pontosan beilleszkedik a szeletelőgép alá, az üvegtalpra, így a ráhulló étel egy mozdulattal kivehető. Emellett egy élező is van a csomagban. 
Fogazott kés vásárolható hozzá.

GRAEF MASTER M 90 SZELETELŐ

M90EU
Garancia: 
,
SZÁLLÍTÁSI IDŐ: MEGRENDELÉSTŐL SZÁMÍTOTT 4 HÉT

Kés

Sima élű körkés GRAEF Master szeletelőkhöz (170 mm)
Kés anyaga:
Edzett tömör acél
Kés átmérő:
170 mm
Szárított sonkához:
5
Zöldséghez és Gyümölcshöz:
5
Felvágotthoz:
5
Kemény héjú kenyérhez:
3
Puha kenyérhez:
3
Sajthoz:
5
Szín:
Méretek:
405 × 295 × 270 mm
A készülék súlya:
8.66 kg

Doboz tartalma

Szeletelőgép, üvegtalp, árutámasztó, acél tálca, késélező, 1 db kés
Anyaghasználat:
Teljesen fémből készült ház, acél hordozókocsi és késtakaró lemez, rozsdamentes edzett acélkés, üvegtalpra szerelve.
Teljesítmény:
170 W
Termékcsalád:
Fokozatmentesen állítható szeletvastagság:
0-20 mm
Működésmód:
,
Dönthető:
30 fokban dönthető
Automatikus kikapcsolás:
Nincs
Motor:
Rendkívül csendes, 170 wattos, energiatakarékos indukciós motor
Gyermekzár: 
Van
Befogható étel szélessége és magassága:
140 x 225 mm

További termékelőnyök és tulajdonságok