GRAEF MASTER M 80 SZELETELŐ

Üres

Összesen: 0 Ft

felvághat vele

Graef Master M80 szeletelő

GRAEF Master M80 - sima penge, dönthető, teljesen fém

  • Sokoldalú szeletelőgép kifinomult konyhákba
  • Nagy teljesítményű, mégis olyan halk motor, akár a suttogás
  • 30°-ban dönthető
  • Kapcsoló a hordozókocsin a gyors műveletekért és a folyamatos működésmódért
  • Sima tömör acél penge homorú élezéssel, mely ideális a halszálvékony szeleteléshez
  • Tökéletes sonka (serrano vagy pármai) vagy carpaccio
  • Teljesen fém hordozókocsi
  • Könnyű tisztítás

A masszív acélból készült, nagy teljesítményű penge a nagy nyomatékú, halk indukciós (asszinkron) motorral kombinálva lehetővé teszi a professzionális működést.

Energiatakarékos

A Németországban készülő kiváló ár-érték arányú Master 80 szeletelőt karbantartást nem igénylő, energiatakarékos, 170 wattos indukciós motor hajtja, melynek működése olyan halk, akár a suttogás. A motor mindig alkalmazkodik a felvágandó étel keménységéhez.

Precíz szeletvastagság

A szeletek vastagsága 0-20 mm között precízen beállítható a fokozatmentesen működő tekerőgomb segítségével. Ön dönti el, hogy milyen vékony vagy éppen vastag szeleteket szeretne.

Működési mód

A Master 80 szeletelő folyamatos működési módban használható. Egyetlen kapcsoló található rajta, amellyel be-, illetve kikapcsolható a szeletelőgép.

Dönthető

A 30°-os dőlés funkciónak köszönhetően a felvágandó élelmiszert tökéletesen, precízen egymásra ejtve lehet összegyűjteni a hozzá tartozó fém tálcán. A természetes gravitációt kihasználva a Master 80-as szeletelőgép megkönnyíti a szeletelést, főként a nehéz és a kis mérteű ételek esetén. 

Anyaga

A Master 80 szeletelőt fém ház borítja és még a hordozókocsi is fémből van. A szeletelőben található kés rendkívül éles, homorúra élezett, így ideális a hajszálvékony szeletelélsre. A szeletelő acélpengéjének átmérője 170 mm. A gép alatti, a munkafelülettel érintkező téglalap alakú talp üvegből készült, mely nemcsak egy még biztosabb, stabil kiállást ad a gépnek, hanem esztétikailag is kitűnő élményt nyújt.

Tisztítás

A szeletelőgépek körkését általában, főként higiéniai szempontok miatt érdemes minden használat után tisztítani. Éppen ezért fontos, hogy a körkés könnyen eltávolítható legyen, hogy ne csak a tisztítás, hanem a zsírozása is könnyen elvégezhető legyen. A Master 80-as szeletelő rozsdamentes acél körkése könnyedén eltávolítható, csupán egy érmére van szükség hozzá. 

Tartozékok

A szeletelő tartozéka a 220 mm-es, teljesen fém burkolatú hordozókocsi, melynek segítségével a szeletelni kívánt élelmiszer könnyen és kényelmesen mozgatható. A Master szeletelő részét alkotja még az alumínium tolósín és ütközőfal is, melyek a hordozókocsi mozgását segítik elő. Fém tálca tartozik hozzá, mely pontosan beilleszkedik a szeletelőgép alá, az üvegtalpra, így a ráhulló étel egy mozdulattal kivehető. Emellett egy élező is van a csomagban. 
Fogazott kés vásárolható hozzá.

GRAEF MASTER M 80 SZELETELŐ

M80EU
Ár:209 990 Ft
Szállítási díjak
Garancia: 
,
VÁRHATÓ SZÁLLÍTÁS: MÁJUS 20.

Kés

Sima élű körkés GRAEF Master szeletelőkhöz (170 mm)
Kés anyaga:
Edzett tömör acél
Kés átmérő:
170 mm
Szárított sonkához:
5
Zöldséghez és Gyümölcshöz:
5
Felvágotthoz:
5
Kemény héjú kenyérhez:
3
Puha kenyérhez:
3
Sajthoz:
5
Szín:
Méretek:
405 × 295 × 270 mm
A készülék súlya:
8.9 kg

Doboz tartalma

Szeletelőgép, árubefogóval kombinált Minislice tartozék, acél tálca, késélező, 1 db kés
Anyaghasználat:
Teljesen fémből készült ház, alumínium hordozókocsi, acél késtakaró lemez, rozsdamentes edzett acélkés, üvegtalpra szerelve.
Teljesítmény:
170 W
Termékcsalád:
Fokozatmentesen állítható szeletvastagság:
0-20 mm
Működésmód:
Dönthető:
30 fokban dönthető
Automatikus kikapcsolás:
Nincs
Motor:
Rendkívül csendes, 170 wattos, energiatakarékos indukciós motor
Gyermekzár: 
Nincs
Befogható étel szélessége és magassága:
140 x 225 mm

További termékelőnyök és tulajdonságok