GRAEF EVO szeletelők | GRAEF márkabolt

Üres

Összesen: 0 Ft

felvághat vele

GRAEF EVO szeletelők

A Németországban készülő négyféle, kiváló ár-érték arányú EVO szeletelőt (E10, E11, E20, E21) zajmentes, karbantartást nem igénylő, energiatakarékos, 170 wattos egyenáramú motor hajtja. Az EVO sorozat szeletelőit műanyag ház borítja, a szeletelőkben található kések rozsdamentes acélból készülnek, és a modelltől függően eltérő fogazásúak: az E10 és E20 készülékek hullámfogazott pengével, míg az E11 és E21 modellek sima élű késsel rendelkeznek. Ezeket a késeket műanyag késtakaró lemez borítja. Mind a négy szeletelő acélpengéjének átmérője 170 mm. Az EVO szeletelők kései a legkülönfélébb ételek szeletelésére alkalmasak.

A szeletek vastagsága 0-20 mm között precízen beállítható a fokozatmentesen működő tekerőgomb segítségével. A szeletelők tartozéka a 220 mm-es műanyag burkolatú hordozókocsi, melynek segítségével a szeletelni kívánt élelmiszer könnyen és kényelmesen mozgatható. Az EVO szeletelők részét alkotja még az alumínium tolósín és ütközőfal is, melyek a hordozókocsi mozgását segítik elő.  

A beépített gyermekzár és a túlterhelés elleni védelem segíti az EVO készülékek biztonságos működését. Az összes EVO szeletelő használható manuális és folyamatos működési módban is. Folyamatos módban ha elfelejti kikapcsolni a gépet, öt perc elteltével automatikusan leáll a kés forgása.  

Az EVO sorozat tagjait ajánljuk mindazoknak, akik egy kedvező árú, de precíz és kis helyigényű, jó minőségű szeletelőt keresnek otthonukba.