GRAEF CLASSIC C 90 SZELETELŐ

Üres

Összesen: 0 Ft

felvághat vele

Graef Classic C9 szeletelő

Classic 90 - univerzális fogazott kés, dönthető

  • Többfunkciós szeletelőgép
  • Nagy teljesítmény, halk motorral
  • 30°-ban dönthető
  • Kapcsoló a hordozókocsin a gyors műveletekért és a folyamatos működésmódért
  • Fogazott rozsdamentes acélpenge, mely ideális kenyérhez, felvágotthoz, sajthoz
  • Fém kialakítás
  • Gyerekzár

Energiatakarékos

A Németországban készülő kiváló ár-érték arányú Classic 90 szeletelőt karbantartást nem igénylő, energiatakarékos, 170 wattos indukciós motor hajtja, melynek működése olyan halk, akár a suttogás. A motor mindig alkalmazkodik a felvágandó étel keménységéhez.

Precíz szeletvastagság

A szeletek vastagsága 0-20 mm között precízen beállítható a fokozatmentesen működő tekerőgomb segítségével. Ön dönti el, hogy milyen vékony vagy éppen vastag szeleteket szeretne.

Univerzális

A GRAEF Classic 90 szeletelőjéveé különböző anyagokat lesz képes felvágni, mint pl. kenyér, felvágott, sajt, zöldség vagy gyümölcs.

Dönthető

A 30°-os dőlés funkciónak köszönhetően a felvágandó élelmiszert tökéletesen, precízen egymásra ejtve lehet összegyűjteni a hozzá tartozó fém tálcán. A természetes gravitációt kihasználva a Classic 90-es szeletelőgép megkönnyíti a szeletelést, főként a nehéz és a kis mérteű ételek esetén. 

Kétféle működési mód

A Classic 90 szeletelő használható manuális és folyamatos működési módban is.

  • Folyamatos: a hordozókocsi oldalán található kis kapcsoló elforgatásával lehet aktivizálni a folyamatos működésmódot, tehát nem szükséges folyamatosan ott tartani a kezét a használat alatt. Ezzel a módszer a nagy mennyiségek szeletelése esetén lehet kedvező. 
  • Manuális: a manuális működésmódhoz is elegendő csupán az egyik kezét használnia. A szeletelés során egyébként is fogja a hordozókocsit és tolja a szeleteléshez. Ott, a hordozókocsi hátulján helyezkedik el egy hosszú gomb, melyet könnyedén el tud érni hüvelykujjával, bárhová is teszi azt. 

Anyaga

A Classic 90 szeletelőt fém ház borítja, a szeletelőben található kés rendkívül éles, elektrolitos polírozott rozsdamentes acél pengével rendelkezik, mely fogazott kialakítású. Az elektrolitos polírozás egy fordított galvanikus folyamat, mely során egy nagyon finom és sima felület alakul ki. Ennek köszönhetően válik a penge korrózióállóvá, jobb alap élességet kap, s ezzel együtt további is marad éles. A szeletelő acélpengéjének átmérője 170 mm. A gép alatti, a munkafelülettel érintkező téglalap alakú talp üvegből készült, mely nemcsak egy még biztosabb, stabil kiállást ad a gépnek, hanem esztétikailag is kitűnő élményt nyújt.

Tisztítás

A szeletelőgépek körkését általában, főként higiéniai szempontok miatt érdemes minden használat után tisztítani. Éppen ezért fontos, hogy a körkés könnyen eltávolítható legyen, hogy ne csak a tisztítás, hanem a zsírozása is könnyen elvégezhető legyen. A Classic 90-es szeletelő körkése könnyedén eltávolítható, csupán egy érmére van szükség hozzá. 

Tartozékok

A szeletelő tartozéka a 220 mm-es, részben fém burkolatú hordozókocsi, melynek segítségével a szeletelni kívánt élelmiszer könnyen és kényelmesen mozgatható. A Classic szeletelő részét alkotja még az alumínium tolósín és ütközőfal is, melyek a hordozókocsi mozgását segítik elő. Fém tálca tartozik hozzá, mely pontosan beilleszkedik a szeletelőgép alá, az üvegtalpra, így a ráhulló étel egy mozdulattal kivehető.
Élező (sima késhez) és sima kés vásárolható hozzá.

GRAEF CLASSIC C 90 SZELETELŐ

C90EU
Garancia: 
,
Sajnos nem elérhető

Kés

Fogazott körkés GRAEF Classic szeletelőkhöz
Kés anyaga:
Elektrolitikusan polírozott edzett acél
Kés átmérő:
170 mm
Szárított sonkához:
3
Zöldséghez és Gyümölcshöz:
5
Felvágotthoz:
5
Kemény héjú kenyérhez:
5
Puha kenyérhez:
5
Sajthoz:
5
Szín:
Méretek:
390 × 305 × 275 mm
A készülék súlya:
7.97 kg

Doboz tartalma

Szeletelőgép, árutámasztó, rozsdamentes acél tálca, 1 db kés
Anyaghasználat:
Teljesen fémből készült ház, acél hordozókocsi, rozsdamentes acélkés, üvegtalpra szerelve.
Teljesítmény:
170 W

Ez a termék megszűnt, helyette az alábbi, nagyon hasonló új terméket ajánljuk:

Fokozatmentesen állítható szeletvastagság:
0-20 mm
Működésmód:
,
Dönthető:
30 fokban dönthető
Automatikus kikapcsolás:
Nincs
Motor:
Karbantartást nem igénylő, rendkívül csendes, 170 wattos, energiatakarékos indukciós motor
Gyermekzár: 
Van
Befogható étel szélessége és magassága:
220 x 140 mm

További termékelőnyök és tulajdonságok