GRAEF CM 900 kávédaráló

Üres

Összesen: 0 Ft

felvághat vele

Graef CM900 kávédaráló

Frissen örölt kávé közvetlenül a kávékar szűrőjébe! 

Tartósság kívül-belül!

A GRAEF CM900-as daráló 128 wattos rozsdamentes acélból készült motorral rendelkezik, melynek kiváló az aromamegőrző képessége. Így mindig friss és következetes ízeket fog kapni. Külsőre is fém borítást kapott a daráló, mely nemcsak tartósságáról, hanem a szemet gyönyörködtető kinézetéről is híres.

Precízen állítható darálási finomság

A GRAEF CM900-as kávédaráló szilárd ezüst fém házzal, valamint modern, rozsdamentes kúpos késes őrlési technológiával rendelkezik. A megfelelő kávédaráló kúpos őrlőfelületével egyenletes és pontosan beállítható szemcseméretre darálja a kávébabot. A túl nagy szemekből az eszpresszógépek nem képesek igazi kávét főzni, a túl finomra őrölt kávészemek pedig keserű ízt fognak adni a kávénak. Ezért fontos a kúpos késes őrlési technológia, máskülönben a kávészemek inkább csak roncsolódnak a darálóban. A CM900-as darálóban az őrlési finomság fokozatonként állítható be attól függően, hogy éppen milyen típusú kávét szeretne fogyasztani, 0-40 fokozat között. A fokozatbeállítás egyszerűen használható, a fokozatok könnyen leolvashatóak, így pillanatok alatt lehet igény esetén váltani az elkészítési módok között (eszpresszó, Cafe au Lait, bécsi kávé, stb.). Így ha eszpresszó kávét szeretne, lehetősége van egy nagyon finom, liszt-szerű finomságot létrehozni, de durvább szemcséket is darálhat filteres kávéhoz vagy francia eszpresszóhoz. 

Előre programozható őrlési mennyiség

A CM 900-as kávédarálót kétféleképpen lehet működtetni. Az egyik működési mód szerint a kávédaráló oldalán elhelyezkedő ON/OFF kapcsolót kell ON állásba kapcsolni ahhoz, hogy beinduljon a darálás. Az kapcsoló OFF pozcióba való visszaállításakor a darálás leáll. A másik működési módhoz egyszerűen csak a megfelelő gombot kell megnyomni attól függően, hogy egy vagy két eszpresszónyi kávémennyiséget szeretne ledarálni. Ezzel a módszerrel minden esetben pontosan ugyanannyi kávét fog ledarálni - a korábbi beállításához megfelelően. A használati utasításban pontos leírást talál azzal kapcsolatban, hogyan programozza be a kávédarálót a saját igényeihez igazítva, hogy az Önnek leginkább megfelelő eszpresszómennyiséget tudja ledarálni. 

A CM 900-as tartozékai

A daráló bab tartálya 350 grammos, két kávékartartójának átérője 60 mm és 70 mm. A könnyed tisztításhoz egy kis tisztítókefe tartozik hozzá. Alaplapja könnyedén, egy mozdulattal kivehető, így annak tisztítása is teljesen egyszerű folyamat. 

A nagysikerű CM90 kávéőrlő utódja.

GRAEF CM 900 kávédaráló

CM900EU
Listaár:76 880 Ft
Ár:59 990 Ft
Szállítási díjak Próbálja ki otthonában!
Garancia: 
Raktáron, azonnal szállítható
Szín:
Méretek:
140 × 275 × 385 mm
A készülék súlya:
2.71 kg

Doboz tartalma

Kávédaráló, kávébab tartály, 60 és 70 mm-es főzőkar tartók, gumitalp, tisztító kefe
Anyaghasználat:
Ezüst lakkozású alumínium ház, rozsdamentes acél őrlőfogak, fém belső szerkezet
Teljesítmény:
128 W
Őrlési fokozatok száma:
40
Őrlési technológia: 
Kúpos késes
Betölthető kávébabmennyiség:
350 g

További termékelőnyök és tulajdonságok