GRAEF CM 850 kúpos késes kávédaráló beépített kávézacc fiókkal, karba őrlő kivitel

Üres

Összesen: 0 Ft

felvághat vele

Graef CM 850 kávédaráló

Frissen őrölt kávé tökéletes aromával, közvetlenül a kávékar szűrőjébe! 

Elegáns rozsdamentes acél és alumínium megjelenés

Biztos lehet abban, hogy 128 wattos rozsdamentes acélból készült motorjával és rozsdamentes acél és alumínium házával a GRAEF CM 850 daráló hosszú távon ki fogja szolgálni a kávé előkészítéssel kapcsolatos igényeit, mindemellett szemet gyönyörködtető, elegáns megjelenése a konyhapultját is még tökéletesebbé fogja tenni. Figyelje csak meg, hogy vendégeinek ezen a darálón fog először megakadni a szeme, amint belépnek a konyhájába!

Kúpos késes technológia

Graef CM 850 rozsdamentes acél kúp őrlő A kúpos késes kávédaráló lassabban forog, így őrlés közben alacsonyabb a keletkező hőmennyiség - ezért az elkészült kávé tökéletesen friss és zamatos lesz.

A kávédaráló kúpos őrlőfelületével egyenletes és pontosan beállítható szemcseméretre darálja a kávébabot. A túl nagy szemcsékből az eszpresszógépek nem képesek igazi kávét főzni, a túl finomra őrölt kávészemek pedig keserű ízt fognak adni a kávénak. Ezért fontos a kúpos késes őrlési technológia, máskülönben a kávészemek inkább csak roncsolódnak a darálóban.


Őrlési finomság beállítás: 40 fokozatban

Graef CM 850 őrlési finomság beállítás

Graef CM 820 szemcsefinomság beállítás Attól függően, hogy milyen kávét szeretne készíteni, különböző szemcseméretűre szükséges ledarálni. A lehető legfinomabb aroma és íz kinyeréséhez a megfelelő őrlési finomság beállítása alapvető fontosságú. A 40 fokozatban állítható daráló további finombeállítással rendelkezik, melynek köszönhetően a tökéletes beállítás biztosan megtalálható.

A fokozatbeállítás egyszerűen használható, a fokozatok könnyen leolvashatóak, így pillanatok alatt lehet igény esetén váltani az elkészítési módok között (eszpresszó, Cafe au Lait, bécsi kávé, stb.). Így ha eszpresszó kávét szeretne, lehetősége van egy nagyon finom, liszt-szerű finomságot létrehozni, de durvább szemcséket is darálhat filteres kávéhoz vagy francia eszpresszóhoz.

A felső betét a könnyű tisztítás érdekében kivehető, a kések pedig cserélhetők.


Megőrzi a kávé aromáját

Lassú fordulatszámon forgó, 128 wattos darálómotorjával a GRAEF CM 850 kávédaráló nem hevíti fel a kávébab szemeket darálás közben, ezáltal a kávébabok kíméletes darálási eljáráson mennek keresztül, így aromájukat is jobban megőrzik.

A darálás során a kávébabokra ható vegyi folyamatok annál gyorsabbak, minél nagyobb a hőmérséklet. Magasabb hőfokon megindul az anyag párolgása, és oxidációja is egyre intenzívebbé válik. Ezért fontos a lassú fordulatszámon működő darálómotor alkalmazása, mely nem hevíti túl az őrleményt, megtartva ezzel a kávészemcsék tökéletes aromáját.

Kétféle működési mód

A CM 850-es kávédarálót kétféleképpen lehet működtetni. Az egyik működési mód szerint a kávékart bele kell helyezni a főzőkar tartóba és kissé neki kell nyomni a kart a daráló testének, így működésbe hozva a mikrokapcsolót, ami beindítja a darálást és csak a kávékar elvételekor áll le. A másik működési mód szerint pedig a kávédaráló oldalán elhelyezkedő ON/OFF kapcsolót kell ON állásba kapcsolni ahhoz, hogy beinduljon a darálás. A kapcsoló OFF pozícióba való visszaállításakor a darálás leáll.

Beépített, kivehető kávézacctartály

A GRAEF CM 850 kávédarálónak alap tartozéka a beépített zacctartály, amit egy mozdulattal el lehet távolítani a darálótesttől, így a zacc kiürítése és a tartály tisztítása is könnyedén kivitelezhető. Az elegáns megjelenésű zacctartály a kávédarálónak valódi prémium megjelenést ad, kiemelve a kávédaráló külsejét a megszokott dizájnból.

Graef CM 850 beépített zacc tartály

Átlátszó kávébabtartály

Szemes kávé átlátszó tárolójának űrtartalma: kb. 350 gr kávébab.

 A CM 850-es tartozékai Graef CM 850 kávédaráló szétszerelve

  • 350 grammos kávébab tartály
  • két kávékartartó, melyek átérője 60 mm és 70 mm
  • kis tisztítókefe a könnyed tisztításhoz
  • beépített, kivehető zacctartály

Így is ismerheti:
GRAEF CM850 kávédaráló, GRAEF CM850-es kávédaráló, GRAEF CM 850-es kávédaráló, GRAEF CM850 kávéőrlő

GRAEF CM 850 kúpos késes kávédaráló beépített kávézacc fiókkal, karba őrlő kivitel

CM850EU
Garancia: 
VÁRHATÓ SZÁLLÍTÁS: 4 HÉTEN BELÜL
Szín:
Méretek:
275 × 140 × 430 mm

Doboz tartalma

Kávédaráló, kávébab tartály, őrlemény tartó doboz, 60 és 70 mm-es főzőkar tartók, tisztítókefe, beépített zacctartály
Anyaghasználat:
Rozsdamentes acél őrlőfogak és motor, rozsdamentes acél és alumínium ház, belső fém szerkezet, alumínium lapátok, rozsdamentes acél zacctartály.
Teljesítmény:
128 W
Őrlési fokozatok száma:
40
Őrlési technológia: 
Kúpos késes
Betölthető kávébabmennyiség:
350 g
Levehető tartály:
Van

További termékelőnyök és tulajdonságok