GRAEF CM 800 kúpos késes kávédaráló, karba őrlő kivitel

Üres

Összesen: 0 Ft

felvághat vele

Graef CM 800 kávédaráló

Frissen őrölt kávé tökéletes aromával, közvetlenül a kávékar szűrőjébe!

Elegáns alumínium megjelenés

Biztos lehet abban, hogy 128 wattos rozsdamentes acélból készült motorjával és alumínium házával a GRAEF CM 800 daráló hosszú távon ki fogja szolgálni a kávé előkészítéssel kapcsolatos igényeit, mindemellett szemet gyönyörködtető, elegáns megjelenése a konyhapultját is még tökéletesebbé fogja tenni. Figyelje csak meg, hogy vendégeinek ezen a darálón fog először megakadni a szeme, amint belépnek a konyhájába!

Kúpos késes technológia

A kúpos késes kávédaráló lassabban forog, így őrlés közben alacsonyabb a keletkező hőmennyiség - ezért az elkészült kávé tökéletesen friss és zamatos lesz. A kávédaráló kúpos őrlőfelületével egyenletes és pontosan beállítható szemcseméretre darálja a kávébabot. A túl nagy szemcsékből az eszpresszógépek nem képesek igazi kávét főzni, a túl finomra őrölt kávészemek pedig keserű ízt fognak adni a kávénak. Ezért fontos a kúpos késes őrlési technológia, máskülönben a kávészemek inkább csak roncsolódnak a darálóban.

Graef CM800 kávédaráló kúpos őrlőfej Graef CM800 kávédaráló forgólapátok

Őrlési finomság beállítás: 40 fokozatban

Attól függően, hogy milyen kávét szeretne készíteni, különböző szemcseméretűre szükséges ledarálni. A lehető legfinomabb aroma és íz kinyeréséhez a megfelelő őrlési finomság beállítása alapvető fontosságú. A 40 fokozatban állítható daráló további finombeállítással rendelkezik, melynek köszönhetően a tökéletes beállítás biztosan megtalálható. A fokozatbeállítás egyszerűen használható, a fokozatok könnyen leolvashatóak, így pillanatok alatt lehet igény esetén váltani az elkészítési módok között (eszpresszó, Cafe au Lait, bécsi kávé, stb.). Így ha eszpresszó kávét szeretne, lehetősége van egy nagyon finom, liszt-szerű finomságot létrehozni, de durvább szemcséket is darálhat filteres kávéhoz vagy francia eszpresszóhoz.

Graef CM 800 finomság beállítás

A felső betét a könnyű tisztítás érdekében kivehető, a kések pedig cserélhetők. A felső késen lévő jelzések alapján a darálási finomság további állítására van lehetőség.

Megőrzi a kávé aromáját

Lassú fordulatszámon forgó, 128 wattos darálómotorjával a GRAEF CM 800 kávédaráló nem hevíti fel a kávébab szemeket darálás közben, ezáltal a kávébabok kíméletes darálási eljáráson mennek keresztül, így aromájukat is jobban megőrzik. A darálás során a kávébabokra ható vegyi folyamatok annál gyorsabbak, minél nagyobb a hőmérséklet. Magasabb hőfokon megindul az anyag párolgása, és oxidációja is egyre intenzívebbé válik. Ezért fontos a lassú fordulatszámon működő darálómotor alkalmazása, mely nem hevíti túl az őrleményt, megtartva ezzel a kávészemcsék tökéletes aromáját.

Graef CM800 kávédaráló automata kapcsoló Kétféle működési mód

A CM 800-as kávédarálót kétféleképpen lehet működtetni. Az egyik működési mód szerint a kávékart bele kell helyezni a főzőkar tartóba és kissé neki kell nyomni a kart a daráló testének, így működésbe hozva a mikrokapcsolót, ami beindítja a darálást és csak a kávékar elvételekor áll le. A másik működési mód szerint pedig a kávédaráló oldalán elhelyezkedő ON/OFF kapcsolót kell ON állásba kapcsolni ahhoz, hogy beinduljon a darálás. A kapcsoló OFF pozícióba való visszaállításakor a darálás leáll.


Átlátszó kávébabtartály

Szemes kávé átlátszó tárolójának űrtartalma: kb. 350 gr kávébab. A kávébabtartály rendkívül könnyen eltávolítható, aminek köszönhetően hozzáférhet az egyszerűen kivehető őrlőkéshez is. A kávébabtartályt csúsztatós zárral könnyedén rögzítheti a visszahelyezést követően. 

Graef CM 800 tartály Graef CM 800 mikrokapcsoló

A GRAEF CM 800-as tartozékai

  • 350 grammos kávébab tartály
  • két kávékartartó, melyek átérője 60 mm és 70 mm
  • kis tisztítókefe a könnyed tisztításhoz
  • gumitalp
  • darált kávészemtartály porvédő fedéllel

Így is ismerheti: GRAEF CM800 kávédaráló, GRAEF CM02-es kávédaráló, GRAEF CM 800-as kávédaráló, GRAEF CM800 kávéőrlő

GRAEF CM 800 kúpos késes kávédaráló, karba őrlő kivitel

CM800EU
Garancia: 
SZÁLLÍTÁSI IDŐ: MEGRENDELÉSTŐL SZÁMÍTOTT 4 HÉT
Szín:
Méretek:
135 × 230 × 397 mm
A készülék súlya:
2.63 kg

Doboz tartalma

Kávédaráló, kávébab tartály, őrlemény tartó doboz, 60 és 70 mm-es főzőkar tartók, gumitalp, tisztítókefe
Anyaghasználat:
Ezüst alumínium ház, rozsdamentes acél őrlőfogak, fém belső szerkezet, alumínium lapátok.
Teljesítmény:
128 W
Őrlési fokozatok száma:
40
Őrlési technológia: 
Kúpos késes
Betölthető kávébabmennyiség:
350 g
Levehető tartály:
Van

További termékelőnyök és tulajdonságok