GRAEF CM 702 KÁVÉDARÁLÓ

Üres

Összesen: 0 Ft

felvághat vele

Graef CM702 kávédaráló

Frissen örölt kávé közvetlenül a kávékar szűrőjébe! A GRAEF CM702-es daráló 128 wattos rozsdamentes acélból készült motorral rendelkezik és kiváló az aromamegőrző képessége. Így mindig friss és következetes ízeket fog kapni.

Precízen állítható darálási finomság

A GRAEF CM702-es kávédaráló szilárd fekete műanyag házzal, valamint modern, rozsdamentes kúpos késes őrlési technológiával rendelkezik. A megfelelő kávédaráló kúpos őrlőfelületével egyenletes és pontosan beállítható szemcseméretre darálja a kávébabot. A túl nagy szemekből az eszpresszógépek nem képesek igazi kávét főzni, a túl finomra őrölt kávészemek pedig keserű ízt fognak adni a kávénak. Ezért fontos a kúpos késes őrlési technológia, máskülönben a kávészemek inkább csak roncsolódnak a darálóban. A CM702-es darálóban az őrlési finomság fokozatonként állítható be attól függően, hogy éppen milyen típusú kávét szeretne fogyasztani, 0-24 fokozat között. A fokozatbeállítás egyszerűen használható, a fokozatok könnyen leolvashatóak, és (főként az újrakalibrálást követően) a fokozatok között váltva pillanatok alatt lehet igény esetén akár durva, akár finom szemcsefinomságú kávét elkészíteni, így bármilyen igénynek megfelel. Ha eszpresszó kávét szeretne, lehetősége van egy nagyon finom, liszt-szerű finomságot létrehozni, de durvább szemcséket is darálhat filteres kávéhoz vagy francia eszpresszóhoz. 

Kalibrálja újra!

Nem elég finom Önnek a darálási finomság és még finomabbra őrölt kávét szeretne? A GRAEF CM702-essel erre lehetősége adódik, hiszen a készüléket egyszerűen újra lehet kalibrálni, melynek köszönhetően alátétenként 7 egységnyit finomodik az őrlési képesség. Ha az újrakalibráláshoz segítséget szeretne, akkor olvassa el a következő úmutatót és kövess a lépéseket: GRAEF újrakalibrálási útmutató. Ha Ön nem szeretne ezzel a beállítással bíbelődni, nyugodtan rábízhatja azt a szervizes kollégáinkra is!

 CM702-es tartozékai

A daráló 250 grammos kávébab tartálya és 100 grammos zacctartálya is porvédővel rendelkezik. Két kávékartartójának átérője 60 mm és 70 mm. A könnyed tisztításhoz egy kis tisztítókefe tartozik hozzá. Alaplapja könnyedén, egy mozdulattal kivehető, így annak tisztítása is teljesen egyszerű folyamat. 

GRAEF CM 702 KÁVÉDARÁLÓ

CM 702
Listaár:45 100 Ft
Ár:37 500 Ft
Szállítási díjak Próbálja ki otthonában!
Garancia: 
Raktáron, azonnal szállítható
Szín:
Méretek:
154 × 260 × 375 mm
A készülék súlya:
1.835 kg

Doboz tartalma

Kávédaráló, kávébab tartály, őrlemény tartó doboz, 60 és 70 mm-es főzőkar tartók, kiömlőcső, tisztító kefe, levehető tálca
Anyaghasználat:
Kemény műanyag borítás, rozsdamentes acél őrlőfogak, fém belső szerkezet
Teljesítmény:
128 W
Őrlési fokozatok száma:
24
Őrlési technológia: 
Kúpos késes
Betölthető kávébabmennyiség:
250 g
Levehető tartály:
Van

További termékelőnyök és tulajdonságok