GRAEF ES 85 ESZPRESSZÓGÉP CM 800 KÁVÉDARÁLÓVAL

Üres

Összesen: 0 Ft

felvághat vele

A GRAEF ES 85 eszpresszógép szett profi eszpresszókészítést tesz lehetővé minden háztartásban - kompakt, letisztult dizájn és a legfinomabb eszpresszó ínyenceknek. 
Csupán a kávéfőző, kávédaráló és kávébab legjobb kombinációjával lehet megtapasztalni a kávéfogyasztás valódi élvezetét. A GRAEF ezért fejlesztette ki az ES 85 eszpresszó szettet, mellyel az egység a GRAEF elismert CM800-es darálójával és az ES 85 eszpresszógépével valósul meg. 
A GRAEF ES 85 szettel Ön két stabil és elegáns készüléket kap, melyekkel könnyedén tudja elkészíteni magának a legfinomabb eszpresszót otthonra vagy az irodába, az első lépésektől kezdve az utolsóig.

Két külön készülékkel, mégis pillanatok alatt a legjobb kávéért

A GRAEF ES85 eszpresszógép szettben külön gép végzi a darálást és egy másik gép a kávéfőzést. Ennek előnye, hogy így a kávébabot nem éri az eszpresszógép által termelt hő és az elkészült kávé valódi ínyenceknek megfelelő ízvilágot és aromát vesz fel. 

 

Eszpresszógép - ES 85

A masszív, megjelenésben és kinézetben is kiváló minőségű ES 85-ös eszpresszógép klasszikus matt ezüst rozsdamentes acél házban érhető el. Kompakt méretének, időtálló kinézetének és széles körű funkcióinak köszönhetően az ES 85-ös eszpresszógéppel létrehozhatja a tökéletes eszpresszót és más kávékülönlegességeket is, akár egy profi barista.

A GRAEF ES 85 eszpresszógép dupla thermoblockkal rendelkezik. Főzőkarja rozsdamentes acélból készült, átmérője 70 mm. Az előáztatási rendszerrel az eszpresszógép lehetővé teszi, hogy a kávénak ne csak az egyik részén haladjon át a víz, hanem a teljes mennyiségen, így az az egész kávépogácsa nedves lesz. A kivehető, 2,5 literes vízszintjelzővel rendelkező víztartály lehetővé teszi az optimális újratöltést, hogy ne kelljen túl gyakran vizet tölteni bele, mégis helytakarékos maradjon az eszpresszógép. 

Egyszerű kávémennyiség beállítás

Az ES 85-ös eszpresszógép használata rendkívül egyszerű, a kávékészítéshez akár előre beállított mennyiség közül is választhat (szimpla vagy dupla eszpresszó), és ezzel a kávézási szokásait megtartva készítheti el saját magának a megszokott adagokat. Így csak egyetlen gombnyomásra van szükség, mely jelentősen felgyorsítja a folyamatot, hiszen nem igényel figyelmet. A másik kávékészítési mód a manuális, mely pl. egy irodában vagy változatos kávéfogyasztói szokások esetén ideális választás. Így a saját egyedi igényeihez tudja igazítani a gépet, és annyi kávét enged a csészébe folyni, amennyit csak szeretne.

Tejhabosítás és forróvíz készítés

Az ES 85 eszpresszógéppel tejhabosításra és forróvíz készítésre is van lehetőség, így könnyedén tud készíteni magának pl. egy finom capuccinót. A tejhabosításhoz és a forróvíz készítéshez használatos fúvóka egybeépített, a két funkció közül egyetlen gomb ki-, illetve bekapcsolásával tud választani. A fúvóka 360°-ban elforgatható, így mindig a megfelelő helyre pozicionálható, illetve teljesen elfordítható, amikor nincs rá szükség.

Energiatakarékos

Az ES 85-ös készenléti üzemmódba kapcsol, így spórolva meg az energiát, mégis lehetővé téve a gyors újraindulást.

Az ES 85 tartozékai:

  • szimpla falú szűrő 1, illetve 2 adag kávéhoz, melyek átmérője kb. 70 mm-es
  • 70 mm-es kávékar
  • 600 ml-es rozsdamentes acél tejtartály
  • tamper
  • tisztító szett

A GRAEF ES 88 eszpresszógépről további információkat olvashat, ha ide kattint: GRAEF ES 85 ESZPRESSZÓGÉP

 

Kávédaráló - CM800

Frissen örölt kávé közvetlenül a kávékar szűrőjébe! 

Tartósság kívül-belül!

A GRAEF CM800-as daráló 128 wattos rozsdamentes acélból készült motorral rendelkezik, melynek kiváló az aromamegőrző képessége. Így mindig friss és következetes ízeket fog kapni. Külsőre is fém borítást kapott a daráló, mely nemcsak tartósságáról, hanem a szemet gyönyörködtető kinézetéről is híres.

Fokozatmentesen állítható darálási finomság

A GRAEF CM800-as kávédaráló szilárd ezüst fém házzal, valamint modern, rozsdamentes kúpos késes őrlési technológiával rendelkezik. A megfelelő kávédaráló kúpos őrlőfelületével egyenletes és pontosan beállítható szemcseméretre darálja a kávébabot. A túl nagy szemekből az eszpresszógépek nem képesek igazi kávét főzni, a túl finomra őrölt kávészemek pedig keserű ízt fognak adni a kávénak. Ezért fontos a kúpos késes őrlési technológia, máskülönben a kávészemek inkább csak roncsolódnak a darálóban. A CM800-as darálóban az őrlési finomság fokozatonként állítható be attól függően, hogy éppen milyen típusú kávét szeretne fogyasztani, 0-40 fokozat között. A fokozatbeállítás egyszerűen használható, a fokozatok könnyen leolvashatóak, így pillanatok alatt lehet igény esetén váltani az elkészítési módok között (eszpresszó, Cafe au Lait, bécsi kávé, stb.). Így ha eszpresszó kávét szeretne, lehetősége van egy nagyon finom, liszt-szerű finomságot létrehozni, de durvább szemcséket is darálhat filteres kávéhoz vagy francia eszpresszóhoz. 

Kalibrálja újra!

Nem elég finom Önnek a darálási finomság és még finomabbra őrölt kávét szeretne? A GRAEF CM800-assal lehetősége adódik, hiszen a készüléket egyszerűen újra lehet kalibrálni, melynek köszönhetően alátétenként 7 egységnyit finomodik az őrlési képesség. Ha az újrakalibráláshoz segítséget szeretne, akkor olvassa el a következő úmutatót és kövesse a lépéseket: GRAEF újrakalibrálási útmutató. Ha Ön nem szeretne ezzel a beállítással bíbelődni, nyugodtan rábízhatja azt a szervizes kollégáinkra is!

Kétféle működési mód

A CM 800-as kávédarálót kétféleképpen lehet működtetni. Az egyik működési mód szerint a kávékart bele kell helyezni a főzőkar tartóba és kissé neki kell nyomni a kart a daráló testének, így működésbe hozva a mikrokapcsolót, ami beindítja a darálást és csak a kávékar elvételekor áll le. A másik működési mód szerint pedig a kávédaráló oldalán elhelyezkedő ON/OFF kapcsolót kell ON állásba kapcsolni ahhoz, hogy beinduljon a darálás. Az kapcsoló OFF pozcióba való visszaállításakor a darálás leáll. 

 CM 800-as tartozékai

A daráló bab tartálya 350 grammos, két kávékartartójának átérője 60 mm és 70 mm. A könnyed tisztításhoz egy kis tisztítókefe tartozik hozzá. Alaplapja könnyedén, egy mozdulattal kivehető, így annak tisztítása is teljesen egyszerű folyamat. 

A CM702-es darálót külön is meg tudja rendelni, ha ide kattint: GRAEF CM800 KÁVÉDARÁLÓ

GRAEF ES 85 ESZPRESSZÓGÉP CM 800 KÁVÉDARÁLÓVAL

ES85CM800EU
Listaár:200 000 Ft
Ár:172 900 Ft
Szállítási díjak Próbálja ki otthonában!
Garancia: 
Sajnos megszűnt!
Szín:
A készülék súlya:
10.2 kg
Szivattyú:
Rendkívül csendes, 16 bar nyomású szivattyú/pumpa
Kazán:
Dupla kazános
Teljesítmény:
1470 W

Ez a termék megszűnt, helyette az alábbi, nagyon hasonló új terméket ajánljuk:

Víztartály:
2,5 literes, kivehető
Csészemelegítő:
Rozsdamentes csészemelegítő tálca a készülék tetején
Szűrőkosár:
Szimpla falú 70 mm-es
Kávé mennyiségválasztó gombok:
Szimpla eszpresszó, dupla eszpresszó, egyedileg beállítható mennyiség
Víznyomás mérő:
Igen, analóg (mutatós)
Forróvíz fúvóka:
Tejhabosítóval egybeépített, 360 fokban forgatható
Energiatakarékos készenléti üzemmód:
Nincs
Habosító fúvóka:
Forróvíz fúvókával egybeépített, 360 fokban forgatható
Főzőkar mérete:
70 mm
Karbantartás jelző:
Van
Vízkövesedés kijelző:
Van
Vízkőmentesítő funkció:
Van
Automata tisztító program:
Van
Állítható hőmérséklet:
Van, +/- 10 fokos lépésközzel
Előáztatási rendszer:
Van

További termékelőnyök és tulajdonságok