KARÁCSONYI 30 NAPOS VISSZAVÁSÁRLÁSI GARANCIA, 1-2 MUNKANAPOS SZÁLLÍTÁS, SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG | GRAEF márkabolt

Üres

Összesen: 0 Ft

felvághat vele

KARÁCSONYI 30 NAPOS VISSZAVÁSÁRLÁSI GARANCIA, 1-2 MUNKANAPOS SZÁLLÍTÁS, SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG

30 napos visszavásárlási garancia

Ha nálunk vásárol, nem kell attól tartania, hogy szeretteinek a nem megfelelő ajádékot választja karácsonyra! Ha nem tetszik a megajándékozottnak a nálunk vásárolt készülék,  a törvényileg előírt 14 nap helyett 30 napon belül kérdés nélkül visszavásároljuk. Az ajánlat minden 2018. december 06 - 2018. december 21 között vásárolt készülélre vonatkozik, de nem vonatkozik tartozék, alkatrész illetve kiegészítő jellegű termékekre.

Raktáron lévő termékeinket 2018. dec. 17-e után akár azonnal átveheti üzletünkben!

A raktáron lévő termékeinket* akár azonnal átveheti személyesen üzletünkben. (Kérjük, várja meg az emailes visszaigazolást, vagy hívjon bennünket, ha rendelés leadása után azonnal szeretné átvenni a terméket).

A kiszállítással (Futárszolgálat vagy átvételi pont) rendelt termékeket 1 munkanapon belül átadjuk a kiszállítást végző partnerünknek. A DPD futárszolgálat a megnövekedett terheltség miatt jelenleg 2-5 munkanapos szállítási határidővel dolgozik. A Pick Pack Pontokra 2-4 munkanap alatt ér oda a csomag. A 2018 december 17 után leadott rendelések kapcsán ugyan mind mi, mind a kiszállító partnerek mindent megteszünk a csomag mielőbbi kiszállítása érdekében, de ekkor már a fentiek miatt sem a DPD futárszolgálat, sem a Pick Pack Pont hálózat nem tudja garantálni azt, hogy karácsonyig megérkezik a csomag

 

* A megnövekedett rendelések miatt a készletinformáció akár percenként változhat, ezért elfordulhat, hogy a megjelenített készletinformáció nem pontos.