50 éves az első Graef elektromos szeletelő | GRAEF márkabolt

Üres

Összesen: 0 Ft

felvághat vele

50 éves az első Graef elektromos szeletelő

Ünnepeljen velünk, fantasztikus jubileumi ajánlatokkal várjuk november 12-18 között!

Éppen 50 éve, hogy a Graef vállalat első fém elektromos szeletelője bemutatásával forradalmasította a szeletelőgépeket. 1968-ban a Graef mérnökei megalkották a Graef első fém elektromos szeletelőgépét szabadalmaztatott közvetlen meghajtással. Ezzel és a csigahajtású motorral forradalmasították a szeletelőgéppiacot!

Az elmúlt években a technológia fejlődésével a szeletelők is változtak, illetve a márka számos más termékkel bővült. Azóta számos nemzetközileg elismert szabványt állítottak fel, és a márkát a különlegesen funkcionális és rugalmas konyhai készülékek jelképévé tették. Azok az értékek azonban, melyek a Graef márkát már a kezdetekor is jellemezték, mint a funkcionalitás, és a kiváló minőség, ma is meghatározzák a német gyárban készült termékeket.

A Graef éppen ezért egyedülálló jubileumi ajánlattal várja vásárlóit. Az ünnepi hét alatt legismertebb Graef szeletelőink (VIVO szeletelők, Masters M90, M80, Sliced Kitchen 900) 2 év helyett meghosszabbított 5 éves garanciával vásárolhatók meg!

50 éves az első Graef szeletelő banner

Sőt az 50 éves jubileum alkalmából fantasztikus akciókkal is készültünk, akár 34% kedvezménnyel lehet az Öné számtalan otthoni szakács és szakácsnő kedvenc szeletelője.  

Kattintson az ünnepi ajánlatainkért!

Megnézem

Nem tud dönteni fantasztikus ajánlataink közül? Akkor segítségére lehet 10+1 tippünk szeletelőgép vásárláshoz.

Elolvasom a cikket